Guldknappen!

Vinnare till årets stora Guldknapp är: Dagmar!!

203263_980

Motivering Guldknappen: 2011 års Guldknappenvinnare vänder sig till en generation av inflytelserika kvinnor, yrkeskvinnor som värdesätter kvalitet och hållbarhet men absolut inte vill känna sig tråkiga. Från en kofta inspirerad av en omtyckt farmor har de lyckats utveckla en hel kollektion som erövrat svenska kvinnor och nu väntar världen. Juryn har imponerats av hur företaget föredömligt lyckats förena miljöetiskt tän k ande med hög modegrad. Den trettionde Guldknappen går till Dagmar, ett modernt företag som vänder sig till den samtida kvinnan med koll.

Dessa var nominerade till Guldknappen 2011:
The Local Firm 
Diana Orving 
Ida Sjöstedt 
Nakkna 
Dagmar 
Whyred 

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>