Gulknappegalan fyller 30 år!

De stora portarna slår upp till Nordiska museet kl 19.00 och det är åter igen dags för Guldknappens årliga galakväll. Flera hundra gäster kommer att fylla Nordiska museets gigantiska lokal, och eftersom Guldknappen fyller 30 år 2011 blir detta en gala utöver det vanliga.

203193_980

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>