Jippokväll hos Diva!

1

I går kväll hade vi ca 100 inbjudna kunder hos oss som ville vara med på vår jippokväll och se en inspirerande modevisning. Vi bjöd våra kunder på bubbel i glasen, Cava och vi hade även beställt minipizzor från Stället som kom och levererade de goda underverken. Det va Linn och Sanna som ordnade så att allt såg fint ut på bordet så att våra gäster kunde förse sig. Även god choklad från Anthon Berg med jordgubb och champagnesmak fanns att njuta av.

234567

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jippokväll hos Diva!

  1. Tuula Mattsson says:

    TAck för en underbar kväll och alla fina kläder & stövletter som jag fick med mig hem:-) Ni är underbara!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>