Underbara kvinnor!

1

Fina och snygga kvinnor från våra olika märken kom även till oss och spred glädje och inspiration till våra kunder igår kväll på vår jippokväll :-) Vi hade InWear, Jackpot, Part Two, Set, Desigual och Twist & Tango hos oss :-)

234

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>