Make och hår!

1

Marika och Alexandra som äger Hår & Hudkällan gjorde våra snygga modeller ännu finare :-) Marika lade en make på modellerna där looken va röda läppar och svart sotad make. Håret gjorde Alexandra och där va looken rakt, stramt hår uppsatt i tofs. Sååå snyggt blev det :-)

2345678910

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Events, Smink. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>