Snygga Ulrika!

Ulrika

Här ser ni toppenpinglan Ulrika uppklädd i kläder från Diva :-) På bilden ovan har hon på sig en snygg svart blank polo från Set, sjal från Charlotte Sparre. På bilden nedan så har hon på sig den snygga koftan från InWear, halsband från Plain Vanilla och stövletter från Apair.

ulrika1

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder, Skor, Smycken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>