Lucka nr 19 -Fjärilar!

Idag kan du klä dig snyggt från Plain Vanilla genom att öppna lucka nr 19 där du hittar denna fina fjäril i form av ett halsband, du hittar även det fina armbandet som ni ser på bilden ovan och även den fina rosringen som ni ser på bilden nedan. Allt detta finns i flera olika färger och i dag får ni hela  50% rabatt på valfri modell och färg. Missa inte detta, gäller endast i dag!!Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Smycken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>