Rosa och grått =Fräscht!

Här ser ni mig i en ljuv kombination av stickat och spets, rosa och grått….. :-) Snyggt va!! En rosa klänning i spets från Part Two och den är det 40 % rabatt på :-) Över klänningen bär jag en helt nyinkommen kofta som tillhör vårens nya kollektion från Set. Det fina halsbandet som jag bär till är från Rützou och gör så att den lite ljuva romantiska looken blir lite mer tuff och rockig. Det finns även tillhörande armband och skärp i samma look som halsbandet…. Sååå snyggt hela serien!


Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder, Smycken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>