I våra skyltfönster!

des

Det är inte bara i våra häng och på borden i butiken som Desigual gör sig vackra utan även alla våra 5 skyltfönster är nu omskyltade med Desigual -Alla stannar till utanför och ler då de möts av underbara färger och mönster…ingen som går förbi helt oberörd….. :-)

des1

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>