Wow -Klarar mig inte utan denna!

Ett plagg som jag verkligen föll för bland den otroligt fina kollektionen som Plain Vanilla precis har kommit ut med är denna snygga bolero som är härligt virkad i färgerna cerice och orange…. Ett must have i sommar.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder. Bookmark the permalink.

2 Responses to Wow -Klarar mig inte utan denna!

  1. Signe says:

    Kostar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>