Nya fina saker i mitt hem!

I går kväll hade jag fin besök av inredaren Pia Alm som kom med en hemleverans av varor som jag hade beställt. Åhhhh massor av fina och nya inredningssaker från Perfect Home -Spännande. Så här såg det ut i min hall….belamrat med påsar och kartonger. Vad som gömmer sig i allt detta får ni snart reda på :-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>