Ann-Sofie är midsommarklädd!

Här ser ni Ann-Sofie om är klädd i en kjol från Desigual (40 % rabatt) med en vit kofta över som är från Jackpot. Hennes fina halsband är från Plain Vanilla och även på det får ni hela 40 % rabatt. Vill ni bli lika snygga som Ann-Sofie så är ni välkomna in till oss i butiken och shoppa loss :-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder, Smycken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>