Linda klär i svart!

Lovely Linda bär här på korten en superfin klänning i svart spets från Twist & Tango som även finns i vitt -40 % rabatt är det på dessa :-) De fina skorna som Linda bär på sina fötter finns även i vitt och är från vårt svenska märke Branting. Även skorna har vi nu 40 % rabatt på. 

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder, Skor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>