Sill-lunch -Check!

Nu har vi intagit den underbart goda sillunchen som är ett måste under midsommarhelgen -Mums va det är gott!!! 4 olika sillar, löjrom, ägg, västerbottenost, färskpotatis, räkor och mycket mycket mer att fylla magen med :-) De fina faten och skålarna är köpta från Perfect Home genom Pia Alm som är återförsäljare.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>