En förtjusande Midsommarafton!

Här ser ni fina detaljbilder från gårdagen innan festen började på riktigt och allt va fortfarande i fin ordning -Vitt o fräscht. En underbart trevlig midsommar med alla de bästa ingredienserna som en riktig midsommar ska ha -Champagne, jordgubbar, strålande solsken med blå himmel, många människor, massor av lekar utomhus, frågesport, prisutdelning, massor av god mat, sång, tal, poolbad, grillning, nattamat, dans, sen natt/tidig morgon……. En förtrollande dag/kväll med andra ord :-)


Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>