8 kartonger med Desigual!

JIPPPIE -TJOHOOOOOOOO!! 8 kartonger från Spanien levererades igår till oss i butiken fyllda med massor av fina kläder från Desigual -Stort leende på läpparna :-) Här ser ni ett smakprov av vad som nu har hunnits blivit upplockade och hänger nu fint i butiken -En snygg klänning.

Även jag som snart går in i månad 5 i min graviditet trivs utmärkt bra i deras plagg då de är perfekt skurna i sin modell för min kropp som nu ändras hela tiden….ett plagg som är töjbart helt enkelt ;-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>