Nytt: Äka skinn!

Nu har Guess kommit ut med en ny exklusiv linje med väskor som består av äkta skinn….. Självklart så har vi ju köpt in den nyheten och har nu deras två linjer -Dvs både äkta skinn och deras konstskinn som de är sååå duktiga på :-)

Självklart så ligger ju deras äkta skinn på betydligt högre priser, men jösses sååå snygga :-) Här ser ni de nya väskorna i skinn som nu har kommit till oss i butiken. 3 olika modeller som finns i två färger -Svart och rött. Vill ha!!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Accessoarer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>