Vita rosblad!

Även vår vita “altargång” är så klart vit med massor av vita rosblad som är strödda från början till slutet….. Vi kommer att vigas av vigselförättaren Michael Blum och vi har gjort ett fint vigselprogram med 3 låtar som sångerskan Malin Nordholm framför, 2 dikter + en hel del annat. 

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>