Jag och min stora dag!

Här kommer några fler fina kort på mig, mitt fina hår, min fina bukett och fina klänning -Korten är tagna av någon som varit med på vårt bröllop så vi väntar fortf med förtjusning på korten från vår bröllopsfotograf :-) Man ser på översta kortet att jag har svårt att hålla mina tårar tillbaka då jag är mycket rörd när vi viger oss -Gjädjetårar!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>