Modegalan!

I onsdags va mamma och jag på årets stora modegala -Där det bjöds på bubbel i glasen och sittande 3-rätters middag medan skådespelerskan Cecilia Fors underhöll och presenterade alla nomineringar i de olika kategorierna. En trevlig kväll med många viktiga aktörer och personer inom modebranschen. Själv så satt jag vid samma bord som några från Acne-gänget och som fick den stora äran att vinna 2 av kvällens stora nomineringar -Inte illa utan ett stort dubbelgrattis från mig igen :-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>