Louboutin wherever you go!

Tänk att ha en sådan här skogarderob -Hmmm…..röda sulor nästan överallt på dessa skor -Jag säger bara ett ord -Louboutin skor. Avis!  I min skogarderob så trängs ett par skor med röd sula dvs ett par Louboutin skor som jag är en stolt ägare av och dessa par trängs sen med skomärken från Guees, Ilse och Apair….inte illa det heller :-) Dessa skomärken hittar ni även hos oss i vår butik -Välkomna!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Skor. Bookmark the permalink.

3 Responses to Louboutin wherever you go!

  1. Ulrika F says:

    Jag kan ta dina cerise Louboutin, så får du plats med nya fina skor ;)
    Kram så här dagen efter kramdagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>