Alltid lika sköna!

Jag har bloggat om dessa tidigare men då i den klassiska färgen beige -Nu har vi även fått in dem i färgen svart. Jag har dem i båda färgerna och de är såååå sköna på foten, som ett par tofflor. Jag älskar ballerinaskor och dessa är från vårt populära märke Guess!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Skor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>