På vårt bord!

Så här fint dukat är det på ett av våra bord i butiken -Sååå mycket snyggt och nytt som kommit in till oss. Här ser ni bland annat en snygg rosa väska från Guees, tuffa sportskor i beige även de från Guess, en glittrig o snygg top från Set och nya fina linnen från Rosemunde i massor av olika färger.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Accessoarer, Kläder, Skor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>