En tuffing på höga klackar!

Dessa snygga skor går jag omkring med i butiken och njuter av varje steg och ser mig i spegeln när jag går förbi dem…. Wow vilka snygga skor -Både tuffa, snygga, klassiska och sköna :-) Finns hos oss i butiken och är från vårt populära märke Apair.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Skor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>