Toklördag!

Idag är det toklördag och som vanligt är det galna passa-på priser just idag :-) Så missa inte att ni idag kan shoppa nya fina vårskor från både Guess och Apair för 50 % rabatt. Tjohoooo säger många nu! Skynda till oss i butiken och handla på er snygga och sköna skor.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Skor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>