Stilfullt mys ;-)

Efter en arbetsdag som är energifylld och underbart härlig så är det även skönt att bara få komma hem och bara vara…. För att kunna vara det så måste jag byta om och ta på mig ännu skönare plagg än vad jag redan haft på mig under dagen på Diva -Detta är ett exempel på hur jag kan se ut om någon av er skulle knacka på min dörr efter arbetstid ;-) En svart enkel men stilfull topp från InWear med snygga infällda spetsdetaler och till det ett par supersköna svarta byxor från Feeling -Allt finns hos oss på Diva och på rean nu också -Hela 40 % rabatt. För visst kan jag öppna på dörren om det nu ringer på utan att skämmas? ;-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>