Ilse-look!

I fredags när jag hade den stora äran att få bli bjuden hem till fina Pillan med familj så hade jag på mig en snygg ny klänning från Ilse Jacobsen som vi fått till oss i butiken men som tog slut på en gång… Vi väntar hem nya fina klänningar från märket och vi hoppas att de kommer snart :-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>