Berest liten kille!

Vår söta Sebastian som nu är 6 månader och 3 veckor är en riktigt berest liten kille ;-) När han låg i magen så fick han uppleva båda Turkiet, Danmark, , Rom, Paris Milano, Venedig och Brezia…. Nu när han blivit född så har han fått uppleva både Köln, Grekland, Danmark och Berlin live… Han är absolut inga problem att flyga med men däremot så är han lik sin mamma på det sättet att han älskar att komma hem igen :-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>