Hela 50 % rabatt!

Detta ljuvliga plagg i 100 % siden i härliga färger från vårt populära danska designmärke kan du nu få handla till hela 50 % rabatt :-) En underbar klänning/tunika eller varför inte bra dra över bikinin på stranden -Valmöjligheterna är stora!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>