Wow -Vilken klänning!

Jag bloggade igår om att det har kommit såååå mycket fina klänningar från vårt favoritmärke Charlotte Sparre och här ser ni en såååå supersnygg klänning som ger dig en otroligt snygg, lång och smal siluett :-) Wow -Mirakelklänningen som alla kvinnor ska ha i sin garderob -Missa inte denna :-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Kläder. Bookmark the permalink.

3 Responses to Wow -Vilken klänning!

  1. Ewa-Maj Falk says:

    Supersnygg

  2. Ewa-Maj Falk says:

    Finns den i XS? I så fall vill jag köpa den

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>