Med middag som avslut!

Idag har vi städat hela huset, tvättat all tvätt, packat alla våra väskor dvs till mig, Amalie, Jan, Sebastian och Luffe då vi tidigt på lördag ska bege oss till sommarhus som vi har hyrt strax utanför Köpenhamn. Så vi har fått mycket gjort idag -Då jag måste ha fint när jag åker bort då jag älskar att komma hem när det är städat och skinande rent :-) Men som pricken över i:et så åker vi nu in till Stockholm då det blir middag hemma hos Familjen Madsen. Min look är en ny snygg klänning från Desigual som finns hos oss i butiken -Så klart ;-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>