Smycka dina fötter!

Bambi på höga heels? Ingen fara, nu finns det självförtroende klackar som tar dig upp på hög höjd utan vingel. Det har nu kommit trygga snyggklackar, där skon är upphöjd med lite lätt platå och en tjock och snygg träklack. Ni vet att till våren och sommaren är det träskon som hägrar. Men då pratar vi absolut inte om den klassiska träskon utan den snyggare och sexigare träskon med hög träklack och med remmar runt foten.


Härliga skor från Ilse har nu anlänt till vår butik…dom bara skriker från där de ligger nerpackade i silkespapper i kartongerna – Sätt på mig, använd mig, slit ut mig ;-) . Och det har dessa gobitar all rätt till -smycka er fot med dessa underbara skor och slit ut dem med gott samvete ;-) . Men det är även andra skor som är heta till våren och sommaren, det är likadant som med trender på kläder dvs det finns många olika stilar att ta vid. Vi har även den heta “rosengårds-trenden” på skor ;-) . Tänk brittiska tebjudningar och romantiska Jane Austen-promenader med brustet hjärta. Småblommigt med rosor och blommor som applikationer på era sandaler och balerinaskor är skon för sommaren ;-) . Gör som vi -våga blomma ut!!!

Ilse Jacobsen

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Modetrender, Skor. Bookmark the permalink.

4 Responses to Smycka dina fötter!

 1. Ulrika F says:

  Hahahahaha, sätt på mig, använd mig, slit ut mig!!! Tack för tipset… Ska säga det till Micke ;)

  • Åsa Åsa says:

   Skrattar :-) ….Ja ju, allt jag skriver är ju öppet för tolkning, så det är upp till var och en att göra sin egen tolkning ;-) . Som du redan har gjort hör jag ;-) . Du är rolig du!!! Kramar

 2. Erika says:

  Åhå, finns de hudfärgade ballerinaskorna kvar i stl 37? Underbara!

  • Åsa Åsa says:

   Åh, visst är dom fina de små ballerinaskorna från Ilse Jacobsen :-) . Jag ska kika i morgon när jag är i butiken om det finns kvar i stl. 37. Så återkommer jag till dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>