Efterlängtat smågodis ;-)!

Nu är dom äntligen här :-) ! Jippie!! Nu kan vi alla gå omkring med fina armband runt våra armleder. Smycka oss fina i skinnarmband i olika färger, med bling bling stenar och små kvinnligt söta charms hängandes från de flätade armbanden. Jösses, va det är snygga! Sen får vi inte glömma de silverpläterade armbanden med små gulliga kärleksbudskap på. Ge bort till någon du håller kär ;-) . Plain Vanilla, I love you!

Passa på att om ni redan nu vet om er att dessa vill ni inte missa för allt i livet. Med andra ord -De är populära!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Annonser, Blandat, Smycken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>