I morgon är det dags igen ;-)!

nr1Hej på er alla tävlingssugna ;-)


I morgon är det nu dags igen för en tävling på bloggen där ni kan vinna en valfri tunika från vårt nya danska märke Charlotte Sparre :-) . Hennes tunikor har blivit väldigt populära hos oss och säljer väldigt bra, då de är så lättanvända och alla oavsett hur man ser ut i kroppen ser snygga ut i dem. Sen är det ju även 100 % siden. Härligt va!!

sparre4

Så glöm inte att gå in på bloggen i morgon och vara med i vår tävling. Annonsen som kommer i morgondagens Norrteljetidning ser ni här nedan :-) .

annons 

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Annonser, Blandat, Kläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>