Min högsta önskan!

Tack alla fina ni som stöttar både mig och min övriga familj i vår tunga sorg av vår stora förlust av Agneta Björklund som va -Mamma, fru, mormor, dotter, syster och svärmor. Ni alla har varit helt underbara och jag kan inte tänka mig ett bättre stöd, kärlek och värme från er alla och det hjälper oss att kunna gå vidare i vårt sorgearbete. Vi alla i familjen känner att det är så skönt att vara så öppna som vi alla har varit redan från början om mammas sjukdom då ni alla har blivit deltagande och följt med på mammas resa fram till 4/6 då hon tog plats i himlen. Varför kan man inte få komma på besök i himlen? -Det är min högsta önskan :-) Love!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>