Nya fina koftor från Rosemunde!

Idag har jag på mig en superfin ny färg på kofta från Rosemunde -Dimrosa och finns även som top i två fina modeller. Både kofta och toppar har kommit in i andra fräscha nya färger -Så missa inte dessa gobitar i bomull, siden och med ljuvliga spetsdetaljer. Klänningen jag har på mig är från Ilse J…. :-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nya fina koftor från Rosemunde!

  1. Linda S says:

    Men så fint ihop! Jag älskar mina koftor och tröja från Rosemunde, har svart och vit. Men denna var supersöt till klänningen. Nu måste jag nästan boka in en resa till Norrtälje i kalendern för du visar så fina kläder. Jag kan inte få nog av Ilse klänningar, en Ilse klänning till i samlingen är aldrig fel :)
    Hur ser det ut med leveranser av nya klänningar? När är bäst dag för mig att bege mig upp till Norrtälje?

    • Åsa Åsa says:

      Hej Linda -Ilseklänningarna är ju rykande populärt och de säljer vi otroligt bra av…så om du vill ha någon av dem så måste du passa på så fort som möjligt eller så kan jag lägga undan om det är ngn speciell klänning du är intresserad av. Vi får in lite mer nu i september men vet inte riktigt när…. Även Rosemunde har vi fått in massor av nytt från både när det gäller toppar, linnen och koftor -I like! Du är välkommen upp när du vill till oss :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>