Gå på bröllop?

Här ser ni ett tvådelat snyggt set från InWear som vi har hos oss i denna ljuvliga rosa färg och även i en vacker champagnefärg -Hela 40% rabatt. Missa inte detta kitt -Snyggt som var och en för sig men även outstanding look på ett bröllop.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

2 Responses to Gå på bröllop?

  1. gunhild.ellstam@larsvensonkomponent.se says:

    Tvådelat snyggt set från InWear
    Denna tvådelade klänning hade jag på ett bröllop. Jättefin. Fick många komplimanger. Hur tvättar jag den. På kjolen står det att man kan tvätta den själv men på toppen står det kemtvätt. Jag undrar om man inte kan skölja upp toppen själv i handtvätt.

    • Åsa Åsa says:

      Hej Gunhild -Va kul att du gillade :-) Du va sååå snygg i det när jag såg dig i provrummet på Diva. Det är ju samma material i kjol och top så det borde ju funka bra att tvätta det för hand. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>