Skor + väskor = Vårt skyltfönster!

Våra populära gummistövlar har gått åt och efterfrågan är stort -Väntar in fler par nu i veckan + även tillhörande allväder jackor. I augusti kommer även tillhörande allväder byxor från Ilse som är i samma material och färger som regn/allväder-jackorna. Snyggt kittad!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

One Response to Skor + väskor = Vårt skyltfönster!

  1. Pernilla.oberg@orebro.se says:

    Hej Åsa!
    Nu tar jag en chansning och frågar dig om en sak, det är så att jag letar efter en klänning som jag är helt kär i men hittar den inte någonstans. Med såg att du hade den på dig i ett blogg inlägg den 8/2 2014. Du kan inte tänka dig att sälja den till mig?? Du får ursäkta mig om du tycker jag är framfusig men jag tänkte att jag kunde fråga iallafall.
    Ha en trevlig dag!
    MVH Pernilla Öberg
    P.s tror att Tina Nordström har den på sig på sin kokbok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>