Färgglada väskor från Desigual!!

Vi har nu fått in väskor från vårt heta spanska märke Desiugal. Väskorna är lika snygga och färgglada som kläderna och även dom har massor av roliga detaljer på sig överallt. En väska piggar upp alltid upp och kan göra din outfit lekfull och färgglad.

Desigual3

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Accessoarer, Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>