Vår egen lilla snövit!!!

Den tredje modellen som provar kläder är Helena. Helena är en snygg, liten mörk skönhet med en dramatisk look där hennes underbara mörka drag gör henne till vår egen lilla snövit. Hon klär i starka kalla färger och är även så dramatiskt vacker i vitaste vitt och det djupaste svarta man kan hitta. En äkta vinterkvinna!!! Här ser ni Helena i en underbar fjärilsklänning i en stark rosa färg från Inwear. En vacker vit linneklänning/tunika som vi “hottar” upp med ett tufft nitskärp. Passar Helena som handsken!! Tufft och kvinnligt ska det vara ;-) . Se alla de snygga halsbanden som Helena bär….de är våra favoriter från Plain Vanilla. Såååå snygga och passar till ALLT!


Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Kläder, Skor, Smycken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>