Bondromantik ;-)!!

Sök dig till en lada, släng dig i höet and have some fun…… ;-) . Du behöver absolut inte snygga till frisyren efteråt, då det är bondromantik som gäller nu till sommaren. Hur då undrar ni? Jo, frisyren ska gärna se lite slarvig ut, men med det så menas det inte att det ska ta dig bara några sekunder att göra iordning dig på morgonen. Nej, nej…för att kunna inge en uppsättning som ser lite “slarvig” gjord ut, så tar det dig timmar till att få till den looken ;-) . Det ska vara en slarvig look men med en planerad stil och mycket tid bakom. Så om ni mot förmodan har lite kul ute i ladan, så gör det absolut ingenting om det fastnar lite halmstrån i håret, utan är helt rätt i tiden ;-) . Så ut och lek med er och bli trendiga i håret ;-) .


Flätor, flätor och flätor….borta är tofsen som nu har blivit utkonkurrerad mot flätan och flätorna. Så ta fram romantiken i dig och hänge dig åt “bond-looken”. Klä dig i blommigt, flätor i håret, gummistövlar på fötterna, långa flörtiga fransar, pastellig make på ögon och mun, röda rosiga kinder, naglar som är lackade i matta pastellfärger…. Go girl bonden väntar ;-) .

Min egen outfit i dag är hämtad ur farmarlivet….flätor, lackade naglar, blommig klänning, långa flörtiga ögonfransar…..Men var tog bonden i vägen?

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Kläder, Modetrender. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>