Hår och make i bondromantikens anda!!!

Det är väl ingen vid detta laget som har missat att vi hade modevisning i butiken i går kväll, där vi hade 7 stycken modeller som visade upp det senaste från InWear, Part Two och Jackpot. Modellerna blev otroligt snyggt stylade i håret och en soft och trendig make lagd av Marika och Alexandra som driver Hår och Hudkällan. Både håret och make:en blev från de senaste trenderna, såklart ;-) . Flätor och flätor i alla olika varianter, blommor i håret, rufsig stil alà lek i höstacken ;-) .  Så behöver jag påtala att bondromantiken flödade under hela modevisningen ;-) . Så här fina blev våra snygga modeller efter att två proffsiga kvinnor hade lagt en snygg make i pasteller och snyggt styling i håret. Allt är Hår och Hudkällans förtjänst, de är otroligt duktiga :-) .

CharlotteChatarinaEvaHelenaSaraSara2

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Events, Modetrender, Smink, Styling. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>