Mingel med vin, ost och kex!

Annika, Linda och Gunilla

Vi hade besök av 3 stycken säljare igår kväll som var med under kvällens jippo. Det är alltid kul att ha dem hos oss i butiken, det är 3 snygga och alltid glada tjejer som kommer från Inwear, Part Two och Jackpot. Annika från Jackpot ser ni längst upp till vänster på kortet ovan, Linda från Part Two i mitten och Gunilla från InWear till höger.

Det var även många andra modeintresserade kvinnor som kom till oss och som ville vara med och se modevisningen, mingla, njuta av rött vin med ost och kex, chokladsnacks och vindruvor. Sånt går ju alltid ner, eller hur? Det brukar inte vara några problem ;-) . Folk verkade ha en riktigt trevlig kväll med mycket härlig sommarinspiration. Det tycker vi är kul :-) !

mingel

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Events, Kläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>