BUTIKEN

Butiken

Boutique Diva är ett familjeföretag som drivs av mor och dotter, Agneta Björklund och Åsa Björklund. Agneta Björklund startade butiken för 15 år sedan och för ca 6 år sedan kom Åsa in i bilden då hon flyttade tillbaka till sin hemort Norrtälje efter att ha bott och jobbat i Stockholm i drygt 10 år.

Åsa

Hos oss handlar du i en mysig miljö med bra service och kunnig personal som har tid att hjälpa dig. Du kommer att bli inspirerad och överraskad. Hos oss hittar du det där lilla extra, som kan vara svårt att hitta hos någon annan.

Butiken har ett brett urval av märken på både skor, stövlar, kläder, väskor och smycken och har en bred kundkrets då det både gäller ålder och storlekar. Vi har storlekar från 32 tom 46.

Agneta

För oss är det jätte viktigt att jobba med bra och välkända märken, stora som små det spelar ingen roll bara man kan samarbeta bra ihop.

Vi har även en förkärlek till Danska märken både när det gäller kläder, skor och stövlar och har en hel del av dansk kollektion i vår butik. Det är även viktigt för oss att vi själva gillar kläderna som vi säljer, vi tar bara in sådant som vi själva gillar och vill ha på oss. Det känns både roligare och mer inspirerande att sälja det som man själv brinner för.

Butiken

Både Agneta och Åsa är utbildade stylister och hjälper gärna sina kunder att hitta rätt när det det gäller både färger, snitt och längder på deras kläder. För oss är det jätteviktigt att kunna ge våra kunder en bra personlig service och kunna hjälpa dem att hitta rätt kläder anpassade till just deras kropp.

ButikenVi i butiken är hela tiden uppdaterade med de senaste trenderna inom modet och det är en viktig del i vårt arbete genom att vara lyhörd då modet arbetar på högtryck och ständigt är i en fas av förändring.

Vi har även det privilegiumet att arbeta med något som är vårt stora intresse som är just mode och brinner för det vi gör och det smittar av sig på vår service till kunden.

Välkomna in till oss!

4 Responses to BUTIKEN

 1. Pingback: Rockstar « justnujusthar

 2. Pingback: Rockstar « justnujusthar

 3. Asa.rodeblad@gmail.com says:

  Hej, undrar om ni har den blå sammetskavajen från Plain vanilla stl S?
  Har ni miss me jeans också?

  Mvh
  Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>