Lördags-stämning!

Härlig stämning på Diva och stan i lördags med mkt folk på gatorna som njöt av tonerna från jazz. Efteråt blev det tonerna från barnskratt, smaken av löjrom, lukten av grill, känslan av lördag och synen av min fina top i gröna toner. En kväll på Utvägen hos Ryderborns.


Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>