Öppet idag 12-15 + julmarknad + Lucia= 2:a advent

Idag är det 2:a advent och vi har öppet 12-15! Varmt välkomna och fynda på julrean med 40% rabatt och bli inspirerad av alla nyheter hos Boutique Diva. Det är även julmarknad och kröning av Lucian i N:e centrum.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>