Tjejkväll!

Imorgon dvs torsdag har vi öppet kl 11-20 och har 30% rabatt på hela sortimentet hela dagen! Från kl 17 bjuder vi på bubbel i glaset och har även Studio Karma och Fröken Knopp hos oss. Vilken tjejkväll -Välkomna till Boutique Diva

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>