Tisdag kväll!

Här sitter jag i myskläder och njuter i soffan! Love it! Vilken dag på Diva, tack alla. Lugnet efter stormen! Räksmörgåsar blir som balsam för magen efter en intensiv men fantastisk dag. Laddar även upp inför en lång och rolig dag i morgon då klockan ringer redan kl 03.00.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>