Mys med prinsen!

Underbara måndag! Jag och lilla S njuter av grillade hamburgare, tända ljus och alla fina blommor jag fått.  Snart invaderas hallen med massor av skor igen i stl 32. Och övervåningen blir så där härligt sprudlande livfull igen av Sebastians alla kompisar❤️

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>