En fin dikt av Alf Henrikson!

“Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag
När någonting alldeles oväntat sker
Världen förändrar sig varje dag
Men ibland blir den aldrig densamma mer”….

Den 4/6 detta år förändrades mitt liv med buller och bång då min älskade mamma dog och sade farväl till detta jordeliv och påbörjade en resa mot ett nytt liv som ängel i himlen. Mitt liv stannade upp för ett tag och kommer aldrig mer att bli sig likt igen… Att en person som funnits vid en sida i hela mitt liv bara kan försvinna är för mig en gåta och jag kommer aldrig att bli fri från den otroliga tomkänslan och det stora hålet som mamma efterlämnade sig. 

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

2 Responses to En fin dikt av Alf Henrikson!

  1. Eva says:

    Visst är det ofattbart. Jag förlorade också min mamma på ungefär samma sätt, dock var hon 20 år äldre än din (och jag också;) Men det är likafullt ofattbart. Det är 6 år sedan och jag har fortfarande hennes mobilnummer i min telefon och kommer på mig själv flera gånger i veckan att vara på väg och ringa mamma, som jag gjort varje dag i alla år. Saknaden är fortfarande lika stor, men sorgen är mindre. En mamma är alltid en mamma oavsett hur liten eller stor man är.

  2. Malin.umeri@hotmail. Com says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>